Educatieve projecten


 

Cinekid jeugdfilmfestival 2014/2015: het coordineren en organiseren van filmworkshops aan asielzoekerskinderen. De resultaten van de workshops werden tijdens Cinekid 2015 gepresenteerd door Hakim Traida in bijzijn van kinderen uit azc’s.  
 
Stichting ZOOMmedia: uitvoerend producent Up!, een platform waar asielzoekerskinderen hun ervaringen en talenten kunnen laten zien met daaraan gekoppeld filmworkshops in asielzoekerscentra.
Het vergeten verhaal, een debat over de rol van sociale media in de journalistiek voor de Dick Scherpenzeelstichting. (2010)
De Kinderrechter, een digitaal lespakket voor het voortgezet onderwijs met Willemiek van den Oever aan de hand van fragmenten uit de gelijknamige documentaire. (2010 – 2011)
Wie Ben Jij?, voor Tropenmuseum Junior, Ntr en Samsam research en coordinatie voor een crossmediaal project over kinderen in Amsterdam en Bombay. (2007 – 2008)
In Conflict, een interactive film over geweld tussen jongeren door Anton Sturkenboom. In opdracht van Codename Future. (2006)
Debat over Terugkeer van vluchtelingen naar hun thuisland in Pakhuis De Zwijger, in opdracht van Vluchtelingenwerk. (2007)